Paulien

PAULIEN VERLUYTEN

LEERKRACHT MODERN

Ik ben Paulien, een echt kind van de Lubbeekse dans!


In 1996 zette ik mijn eerste pasjes bij Cult Dance Company. Vanaf dat moment heeft dans me niet meer losgelaten. Tot mijn 15 heb ik altijd Jazzdance gevolgd. Daarna ben ik me gaan verdiepen in zowat alle stijlen die dans te bieden heeft. De ene al wat succesvoller dan de andere.


In 2006 maakte ik mijn debuut als leerkracht van de kleutergroepen. Na tal van workshops en bijscholingen met docenten van binnen- en buitenland ging ik ook lesgeven aan oudere groepen. Niet enkel bij Cult Dance Company maar ook bij andere Lubbeekse dansclubs. Gedurende deze periode begon ik mij pas echt te ontplooien. Niet enkel als danser, maar ook als lesgever. Zo ontdekte ik dat ik een grote voorliefde had voor de verhalende stijlen lyrical, hedendaags en modern.


Na een korte sabbat de voorbije jaren neem ik dit jaar de moderne groepen onder mijn vleugels. Wat kan je verwachten? WEL… Veel expressie en inleving. Daarnaast gaan we ons ook focussen op lenigheid en de typische technieken van de moderne dans.


Dans is steeds mijn veilige haven geweest. De plek waar ik volledig mezelf kon zijn. Ik hoop dit dan ook te creëren voor jullie.


Tot in de les!

2A9A0131
2A9A0134